Ο όρκος: Ο Φίλιππος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του
Media

Ο όρκος: Ο Φίλιππος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του

 Ο όρκος: Η δίκη του Φίλιππου ξεκινάει και η Σύλβια αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Δεκάδες πρόσωπα φτάνουν ως μάρτυρες στο δικαστήριο, ενώ ο πρώτος προσπαθεί να αποδείξει πως είναι αθώος. Από την άλλη, ο Αραβαντινός δίνει εντολή στον Σιρχάν να σκοτώσει ένα άτομο που θεωρείται «κλειδί» για την υπόθεση.

Ο Φίλιππος αναγκάστηκε να κάνει μια συμφωνία με τον Ιάσονα, για να σώσει τη ζωή του γιου του, Ορέστη, από τα χέρια του επικίνδυνου άντρα. Αυτή η εξέλιξη οδηγεί τον Ραζή σε επικίνδυνα μονοπάτια. Όσο λοιπόν η ζωή του βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και ανοίγει ξανά η υπόθεσή του φτάνοντας στο δικαστήριο.

orkos-1.jpg

Η Σύλβια είναι εκείνη που αναλαμβάνει την υπεράσπισή του ως δικηγόρος στην πρώτη δίκη, π οποία ξεκινάει άμεσα και αφορά την απόδραση του Φίλιππου από το νοσοκομείο. Δεκάδες άνθρωποι από το παρελθόν του χειρουργού εμφανίζονται στο δικαστήριο ως μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν και να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση. Εντω μεταξύ, η Σύλβια παρουσιάζει τα αδιάσειστα στοιχεία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα, ξαφνιάζοντας δυσάρεστα τον πρώην σύζυγό της και δικηγόρο της άλλης πλευράς, τον Αλέξανδρο Αραβαντινό.

undefined

Αμέσως μετά, ο αδίστακτος άντρας δίνει εντολή στον Σιρχάν να κλείσει για πάντα το στόμα σε έναν μάρτυρα, καθώς ο συγκεκριμένος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην ιστορία, σκοτώνοντάς τον. Την ίδια στιγμή, μία υπόθεση εμπορίας οργάνων από το παρελθόν φτάνει στα χέρια της Θάλειας και του Ραφαήλ. Τότε οι δυο τους διαπιστώνουν σοκαρισμένοι ότι και στις δύο αυτές υποθέσεις εμπορίας οργάνων υπάρχει ένα κοινό πρόσωπο που είναι συνδετικός κρίκος. Οι μέρες κυλούν και όλοι έχουν μεγάλη αγωνία για την τύχη του Φίλιππου.

orkos-(3).jpg

Στο δικαστήριο εξετάζονται όλοι οι μάρτυρες και φτάνει επιτέλους και η πιο σημαντική στιγμή για τη ζωή του γιατρού. Ο Ραζής στέκεται για τελευταία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να καταθέσει τη δική του αλήθεια προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του.

O-ORKOS-II-EPEISODIO-14-3.jpg

O όρκος

Ορκίζεται να πει τα πάντα και αρχίζει να εξιστορεί με λεπτομέρειες όσα έγιναν, αποκαλύπτοντας την παγίδα που του έστησαν πριν από χρόνια. Έτσι, με τον τρόπο του ξεσκεπάζει αυτούς που βρίσκονται πίσω από το επικίνδυνο κύκλωμα εμπορίας οργάνων που εξαιτίας του χάθηκαν πολλές ανθρώπινες ζωές τόσο άδικα. Ύστερα από την απολογία του, ο Φίλιππος περιμένει με αγωνία τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί αν τελικά είναι αθώος ή ένοχος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved