Μετά τη φωτιά - Λευτέρης Ελευθερίου: «Μείναμε χωρίς δουλειά, ήταν ξαφνικό. Το μόνο που έχω να πω…»
Media

Μετά τη φωτιά - Λευτέρης Ελευθερίου: «Μείναμε χωρίς δουλειά, ήταν ξαφνικό. Το μόνο που έχω να πω…»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (3-01) ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μετά τη φωτιά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ξαφνική διακοπή του σίριαλ.

meta-ti-fotia-eleftheriou-(4).jpg

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά, 8/1 είχαμε γύρισμα. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά, πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά εκεί στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. 31 του μηνός μιλάς με την εταιρεία, δίνεις ευχές και 1η σου λένε δεν συνεχίζουμε με μια ενημέρωση απότομη. Η εταιρεία παραγωγής δεν ήξερε και επειδή ήταν στη μέση και το ΕΚΟΜΕ, πιστεύαμε όλοι ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι. Προφανώς είχε παίξει κάτι στο διοικητικό κομμάτι που δεν ξέραμε. Και δεν μπορείς να πεις και ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι.

meta-ti-fotia-eleftheriou-(3).jpg


Πήραμε πάρα πολλά μηνύματα, δεν μου έχει ξανασυμβεί, κι εγώ είχα πολύ διαφορετικό ρόλο που το οφείλω στον Γρηγόρη Καραντινάκη. Ήταν μια σειρά που έβγαζε μια τεράστια αγάπη προς τις γυναίκες, υπέροχα μηνύματα, κόβεται απότομα και μας ρώταγαν αν θα πάει σε άλλο κανάλι.

Το μόνο μήνυμα που έχω να πω επειδή με ρωτάνε γονείς αν τα παιδιά τους πρέπει να πάνε σε αυτό το επάγγελμα, βλέπουν πώς είναι η κατάσταση. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, αυτό βιώσαμε.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να κλείσουμε με 5 επεισόδια αποχαιρετισμού, ήθελα να βγω να κάνουμε έναν αποχαιρετισμό εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίξατε»

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved