Σπυράκος - Δασκουλίδης:«Στις 7 το πρωί περίμεναν έξω 150 άτομα μπας και αδειάσει κάποιο τραπέζι»
Media

Σπυράκος - Δασκουλίδης:«Στις 7 το πρωί περίμεναν έξω 150 άτομα μπας και αδειάσει κάποιο τραπέζι»

Ο Σπύρος Σπυράκος και ο Γιώργος Δασκουλίδης, το δίδυμο που άφησε το στίγμα του στις νυχτερινές πίστες διηγείται στο Πάμε Δανάη ιστορίες από τη συνεργασία του.

Ο Σπύρος Σπυράκος αποκάλυψε πως προτού συναντηθούν με τον Γιώργο Δασκουλίδη παρακολουθούσε ο ένας τη δουλειά του άλλου.

«Όταν ήρθε ο Σπύρος Σπυράκος στο σχήμα που τραγουδούσα το εκτινάξαμε. Θυμάμαι περιόδους που περίμεναν στις 7:00 το πρωί 150 άτομα να αδειάσει τραπέζι και μπουν στο μαγαζί», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης, με τον Σπύρο Σπυράκο να αποκαλύπτει πως στις 07:00 το πρωί έβγαζαν… γάλα στο μαγαζί για τους ξενύχτηδες!

«Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε μαζί στην πίστα ήμασταν πολύ ωραία ντυμένοι και κάναμε έναρξη με ένα τραγούδι του Βαρδή. Αποφασίζαμε στην πίστα επιτόπου ποιος θα τραγουδήσει», είπε ο Σπύρος Σπυράκος.

daskoulidis-spirakos.webp

«Αν είχα κάποια δική μου παρέα στα τραπέζια έλεγα “Σπύρο τραγούδα, πάω να κάτσω με την παρέα μου”», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Οι δύο τραγουδιστές δεν τσακώθηκαν ποτέ για τη μαρκίζα, ενώ έγιναν φίλοι και κουμπάροι. Μάλιστα, τους αποκαλούσαν δίδυμους και… «Διόσκουρους», γιατί έκαναν πάντα επιτυχίες όταν συνεργάζονταν.

«Είχαν τσακωθεί στο μαγαζί δυο παρέες, γιατί ήθελαν να πετάξουν όλα τα λουλούδια του μαγαζιού. Δεν θυμάμαι που βρέθηκε η χρυσή τομή, ο επιχειρηματίας έφερε κι άλλα λουλούδια. Όταν μου άρεσε μία κοπέλα και του άρεσε και του Σπύρου, μου έλεγε ότι μίλαγε σαν βλάχα για να ξενερώσω και μετά πήγαινε ο Σπύρος και… έβρισκε τη λύση», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

«Ένα βράδυ που ήμουν στην πίστα ένας πελάτης επέμενε να μου πει έναν στίχο για να το κάνουμε τραγούδι», θυμήθηκε ο Σπύρος Σπυράκος.

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση και των δύο τραγουδιστών όταν θυμήθηκαν όλα αυτά που έχουν περάσει μαζί πάνω στις νυχτερινές πίστες, με τον Σπύρο Σπυράκο να θυμάται τον πανικό που είχε προκαλέσει το τραγούδι «Μην κολλάς με μία γυναίκα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved