Survivor 2024: Εσείς τους καταλάβατε; Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες - Το παιχνίδι θα παίζεται αλλιώς
Media

Survivor 2024: Εσείς τους καταλάβατε; Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες - Το παιχνίδι θα παίζεται αλλιώς

Survivor: Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του ριάλιτι το βράδυ της Κυριακής (7-01).

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε και όλα όσα γνωρίζαμε, αλλάζουν!

SURVIVOR.jpg

Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor έρχονται στην οθόνη μας.

Οι νέοι κανόνες - Πώς θα γίνονται οι μονομαχίες

«Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει. Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας.

1704658077919-928147907-SURVIVOR-(02).jpg



Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια μονομαχία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor», ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved