Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της. Θα με παραδώσει εκείνη…»
Media

Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της. Θα με παραδώσει εκείνη…»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στην «Ελένη» για τον γάμο και την στάση ζωής της, και για την αντιμετώπισης της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Με τον σύντροφο μου συνεννοούμαστε απολυτά και έχουμε κατανόηση των «θέλω» μας, είναι υπέροχος τον λατρεύω και τον αγαπάω. Η κόρη μου είναι στην προεφηβεία, είναι έντεκα χρονών.».

Και τόνισε η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θέλει να παντρευτούμε με τον πάτερα της, αν γίνει τώρα ο γάμος θα με παραδώσει η κόρη μου. Δεν είμαι αρνητική, απλά δεν έτυχε, δεν είχα ονειρευτεί να παντρευτώ».

trikalioti21.jpg

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην θέση της γυναίκας στην κοινωνία: «Ξέρω πολλές γυναίκες οι οποίες δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο, γιατί δεν αντέχουν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία δεν έχει αλλάξει όσο θα έπρεπε – μου έχει συμβεί να πω 15 φορές κάτι ως γυναίκα κάτι στην εργασία μου και δίπλα ένας άντρας να το πει 1 φορά και να γίνει – αν εγώ μιλήσω έντονα θεωρούμαι γκρινιάρα και υστερική επειδή είμαι γυναίκα, ενώ ο άντρας θα σηκώσει φωνή και θα γίνει – οικονομικά οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα από τους άντρες».

3f6a3a44-peggy-trikalioti.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved