Media

Survivor 2024: Τα πρώτα στατιστικά των παικτών! 100% απόδοση από Σάββα, Δαλάκα, Ασημίνα, Μαρία!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Δικαίως ο Σάββας Γκέντσογλου έχει ενθουσιάσει τους φαν του ριάλιτι επιβίωσης αφού δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό από αγώνισμα και έχει προσφέρει πολύ στην ομάδα του, τους Διάσημους. 

Στην πρώτη δεκάδα, σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά των παικτών του φετινού κύκλου του Survivor, οι επτά από τους δέκα παίκτες είναι Διάσημοι.

survivor-21.jpg

Η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι οι πιο δυνατοί παίκτες αφού δεν έχουν χάσει ούτε έναν βαθμό ενώ ακολουθούν ο Φάνης από τους Μαχητές, ο Αλέξης Παππάς και η Όλγα Πηλιάκη.

Από τους πιο αδύναμους παίκτες, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Πρωινό ΣουΣου είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματά του στο παιχνίδι αλλά και η Δώρα και η Ιωάννα από τους Μαχητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω αλλαγής των κανόνων του παιχνιδιού, οι παίκτες θα πρέπει να διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι μέσα από τις επιδόσεις τους αγωνίσματα-μονομαχίες μεταξύ των υποψήφιων παικτών προς αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα στατιστικά των παικτών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved