Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram, γιατί...»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram, γιατί...»

 

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Αργυρόπουλου ανέφερε πως για αυτό τον λόγο τώρα που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει δεν αναφέρεται τόσο σε εκείνα στην εκπομπή της, αλλά και δεν σχολιάζει τις αναρτήσεις τους στο instagram.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Άρης Αργυρόπουλος, ο οποίος είναι φίλος με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης είπε στο Mega Καλημέρα: «η μητέρα μου (Μαρία Μπακοδήμου) αποδέχτηκε τον όρο της «πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα» άλλα δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου. Έχω πει στην μητέρα μου, Μαρία Μπακοδήμου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά».

aris.jpg

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις του Άρη Αργυρόπουλου, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Έχουν γράψει στη Μαρία «μαμά μην σχολιάζεις στο Instagram; Α, τότε είμαι χαρούμενη που δεν μου γράφουν τίποτα… Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη με τα παιδιά μου στο Instagram… Προσπαθώ να κρατιέμαι γιατί… καταλαβαίνω, δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω…»

elenimenegaki_1704802633_3276444419694766229_205797726.jpg

Και τότε ο πιο παλιός συνεργάτης της, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε: «Γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν και εγώ που σε ξέρω ειδικά πολύ καλά, ξέρω πόσο χαρούμενη και περήφανη μαμά είσαι, αλλά καταλαβαίνει κανείς μεγαλώνοντας ότι έχει πολλά δικαιώματα στα παιδιά του αλλά όχι και τόσα πολλά όσα νομίζει και αυτά προβάλλουν κάποιες αντιστάσεις…»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved