Λιάγκας για Τσιμτσιλή:«Ζήτησε δύο φορές συγγνώμη για θέματα που έφερε μία συγκεκριμένη συνεργάτιδα»
Media

Λιάγκας για Τσιμτσιλή:«Ζήτησε δύο φορές συγγνώμη για θέματα που έφερε μία συγκεκριμένη συνεργάτιδα»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα του Πρωινού: «Κοίταξε να δεις τώρα τι γίνεται! Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε μία συγκεκριμένη συνεργάτιδά της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Έφερε θέματα δύο φορές μία συνεργάτιδα, την οδήγησε σε λάθος με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει. Και καλώς ζήτησαν συγγνώμη αλλά απλώς το επισημαίνω».

liagkas12.jpg

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Μετά από τόσο καιρό, θα μπορούσε να το έχει αποφύγει, αλλά φαίνεται ότι είναι ένα θέμα που την έχει στενοχωρήσει και θορυβήσει».

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Μετά από αυτό, πρέπει να κοιτάς ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μία συγγνώμη επαναλαμβανόμενο. Γιατί μία φορά συγγνώμη οκ, μία δεύτερη οκ, τρίτη πάει να πάει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη»!

liagkasw.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το πρωινό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved