Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών, με “έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη»
Media

Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών, με “έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη»

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη, συγγραφέας μιλά στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για το πώς είναι να χαρακτηρίζεσαι «κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» μέσω του νέου της βιβλίου.

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα», η Μανίνα Ζουμπουλάκη μιλά στην εκπομπή «Ελένη» για τις γυναίκες του σήμερα που όσο ψηλά και αν φτάσουν κρίνονται πάντα και καλούνται να απολογηθούν για το αν είναι καλές μαγείρισσες, νοικοκυρές και μανές.

«Ο τίτλος ήρθες με αφορμή μία ατάκα που ειπώθηκε σε μία γυναίκα. Η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματά: Νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο».

Μίλησε επίσης, για το ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουν σε αυτή την ηλικία όπως π.χ. η σχέση με το σώμα τους και με το άλλο φύλο.

zoumpoulaki.jpg

«Μετά τα 40, το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που βρίσκεται μπροστά σου».

Επίσης μιλά και για το πώς δέχτηκε και η ίδια απαράδεκτα, ειρωνικά σχόλια όταν έγινε μητέρα διδύμων στα 47 της όπως επίσης και για το πώς είναι να είσαι μητέρα εφήβων στα 63 της χρόνια.

«Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών. Με ‘’έσωσε’’ η Ρίκα Βαγιάννη που μου πρότεινε να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ. Το πιο δύσκολο κομμάτι της μητρότητας ήταν ο μεγάλος μου γιος περνούσε εφηβεία και εγώ είχα δύο μωρά ενός έτους».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved