Η επική απάντηση της Μπακοδήμου στον γιο της για το «εξώδικο»:«Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»
Media

Η επική απάντηση της Μπακοδήμου στον γιο της για το «εξώδικο»:«Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του γιου της, σχολίασε με χιούμορ μέσα από την εκπομπή της η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Γεια σου απάντησε με επική ατάκα όταν οι συνεργάτες της, σχολίασαν στον «αέρα» της εκπομπής τις πρόσφατες δηλώσεις του γιου της, Άρη Αργυρόπουλου.

mpakodimou-gios-(4).jpg

«Η μητέρα μου αποδέχτηκε τον όρο της «πιο περιζήτητης πεθεράς στην Ελλάδα» άλλα δεν μου αρέσει να μιλάει για τα προσωπικά μου. Έχω πει στην μητέρα μου, Μαρία Μπακοδήμου πως αν ξανά αναφερθεί σε έμενα και τον αδελφό μου θα της στείλουμε εξώδικο. Ξύπνησα και όλοι μου οι φίλοι μου είχαν στείλει την δήλωση που έκανε η μητέρα μου ως την πιο περιζήτητη πεθερά. Πήγαινα για καφέ και με φώναζαν «γαμπρό». Αν μία κοπέλα που ξέρει ότι η μητέρα μου είναι η Μαρία Μπακοδήμου και αγχωθεί να με προσεγγίσει, δεν νομίζω να φτάσει μακριά», είχε πει ανάμεσα σε άλλα στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

mpakodimou-gios-(5).jpg

Τι απάντησε σε αυτό με αρκετή δόση χιούμορ η μαμά του, Μαρία Μπακοδήμου;

«Αχ τι τραβάμε εμείς οι γονείς. Αυγουστή κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και θα μιλήσω», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου. Σε σχετική ερώτηση συνεργάτη της αν ήξερε από πριν όσα είπε ο γιος της στη συνέντευξή του, είπε:

«Όχι καλέ, εγώ… τίποτα δεν ξέρω! Εγώ είδα μπροστά στα μάτια μου να ετοιμάζεται και του λέω “πού πας;” και μου λέει “να δώσω μια συνέντευξη”».

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved