Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Σου ζητάω συγγνώμη»
Media

Τριαντάφυλλος: Βάζει τέλος στην κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Σου ζητάω συγγνώμη»

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, για το Survivor και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Για την παρεξήγηση μεταξύ Βασάλου και του ίδιου μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Είχα σκοπό να στηρίξω Σάκη-Μαριαλένα-Βασάλο, και Βασάλο γιατί είχαμε μιλήσει πριν φύγω για το Survivor και μου είπε εκείνος και ο Κώστας ο μισθοφόρος, κάποια πράγματα για το παιχνίδι και το σεβάστηκα. Και έλεγα θα τον στηρίξω αν ξαναπάει. Σου είχα βγάλει και τραγούδι, αλλά έκανες ειρωνικό σχόλιο. Πώς γίνεται survivor με Βασάλο μέσα να κάνει 9%; Σου ζητάω συγγνώμη Κωνσταντίνε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

vasalos-duffy-(2).jpg

«Μου έκαναν πρόταση από το survivor για πάνω από 10.000 ευρώ την εβδομάδα. δεν μπορούσα να αφήσω πάλι το παιδί μου. Έχω μιλήσει με Αλέξη Παππά. Δεν θα ήταν ωραίο το παιχνίδι χωρίς αυτόν. Και για τα χρήματα και για το παιχνίδι πήγε. Αν πήγαινα στο παιχνίδι θα έπαιρνα μαζί μου σίγουρα τον Αλέξη Παππά που είναι ήδη μέσα και δεν θα έπαιρνα με τίποτα τον Κόρο. Έλεγε και έκανε κακίες. Όλοι κλέβαμε στο Survivor. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστή η συμμετοχή της Δαλάκα και της Ασημίνας γιατί είχαν κλέψει τηλέφωνο και για το παιχνίδι είναι ιερότερη κλεψιά», συμπλήρωσε.

vasalos-duffy-(3).jpg

Θα κάνει εκπομπή στο open;

«Καλώ τους καναλάρχες να πάρουν εμάς τους 2 για εκπομπή. Δεν θα ήμουν στην εκπομπή του open λόγω των εμφανίσεών μου», απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved