Ξέσπασε η Αναστασοπούλου: «Δεν αντέχεται άλλο! Κάτι έχουμε κάνει λάθος, κάτι έχουμε χάσει»
Media

Ξέσπασε η Αναστασοπούλου: «Δεν αντέχεται άλλο! Κάτι έχουμε κάνει λάθος, κάτι έχουμε χάσει»

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της και για τα επαγγελματικά της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και ξέσπασε μιλώντας για τις σοκαριστικές ειδήσεις που αφορούν στις κακοποιήσεις των παιδιών.

anastasopoulou-(2).jpg

«Με στεναχωρούν οι ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά, όπως όλους μας. είτε είσαι γονιός είτε όχι, όταν ακούς ειδήσεις που έχουν σχέση με παιδιά που κακοποιούνται, βασανίζονται, εκεί παγώνουν όλα μέσα σου. Υπερτερεί το συναίσθημα δεν μπορείς να το διαχειριστείς, δεν αντέχεται πολλές φορές. Κάτι έχει γίνει λάθος στην κοινωνία, δεν μπορεί να είναι μόνο η πανδημία και ο εγκλεισμός, είναι μια σειρά πράγματων που δεν τα είδαμε την σωστή στιγμή και τώρα πια έχει γίνει πολύ μεγάλο», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

anastasopoulou-(3).jpg

«Η περσινή χρονιά είχε πολλή δράση, περισσότερη ίσως από όσο θα χρειαζόταν. Θα ήθελα το 2024 να έχει λίγη περισσότερη ηρεμία. Είμαι άνθρωπος της δράσης απλά θέλω λίγη ηρεμία. Το 9.30 το βράδυ είναι «σκληρό ξενύχτι» για μένα. Η μέρα μου είναι γεμάτη, φεύγω από το σπίτι 3.00 το πρωί και γυρνάω 7.00 το απόγευμα για να δούμε το δελτίο και… καληνύχτα. Έχω αναλάβει και πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω και τα κάνω», συνέχισε.

Ποιον θα ήθελε δίδυμο για παρουσίαση;

anastasopoulou-(4).jpg

«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν ξέρω αν μεταφέρονται στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο. Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές. Μου αρέσει αυτό. Ίσως το χρειάζεσαι το πρωί, η σκαλέτα αλλάζει συνεχώς. Δεν με αποσυντονίζει», παραδέχθηκε.

Και συνέχισε η Μαρία Αναστασοπούλου αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη:

anastasopoulou.jpg

«Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί», είπε ανάμεσα σε άλλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved