Survivor 2024: Λύγισε ο Σάββας Γκέντσογλου – Η απώλεια που τον σημάδεψε: «Ήταν μαχητής»
Media

Survivor 2024: Λύγισε ο Σάββας Γκέντσογλου – Η απώλεια που τον σημάδεψε: «Ήταν μαχητής»

Survivor 2024: Για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο αλλά και για την απώλεια που τον σημάδεψε, μίλησε στην κάμερα ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά και θέλω να ασχοληθώ με αυτά αλλά το ποδόσφαιρο, το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω.

gentsoglou-(2).jpg

Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου, να παίζω ποδόσφαιρο, τα κατάφερα και ευχαριστώ το Θεό γιατί έχω καταφέρει ό, τι ονειρευόμουν», είπε και συνέχισε μιλώντας για την απώλεια που τον σημάδεψε.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήταν τόσο έντιμη φιγούρα στη ζωή μου που ένα μήνα ζούσα στην κανονική μου οικογένεια κι έναν μήνα μάζευα τα πράγματά μου και ζούσα με τον νονό μου και την οικογένειά του.

gentsoglou-(3).jpg

Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής. Περνούσε δύσκολα αλλά ήταν μαχητής και την απώλεια του τη βίωσα σχετικά μικρός γιατί όταν πέθανε ήμουν 15 χρονών κι ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δυο πατεράδες μου», είπε στην κάμερα εμφανώς συγκινημένος.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved