«Βόμβα» από Ηλιάδη για Survivor: Ο Γκέντσογλου θα φτάσει στον τελικό. Μπορεί αργότερα να μπω κι εγώ
Media

«Βόμβα» από Ηλιάδη για Survivor: Ο Γκέντσογλου θα φτάσει στον τελικό. Μπορεί αργότερα να μπω κι εγώ

H Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στο Πάμε Δανάη για την εμπειρία της στο I’m a Celebrity… Get Me Out of Here, τον Σάββα Γκέντσογλου που συμμετέχει στο νέο κύκλο του Survivor και τη σχέση που έχουν αλλά και για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

Για την εμπειρία της στο «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» αποκάλυψε πως ήταν υπέροχη, ωστόσο συνάντησε πολλές δυσκολίες.

«Το concept δεν ήταν ριάλιτι. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες».

iliadi.jpg

«Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω», είπε

Και τόνισε «Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα Γκεντζόγλου για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

iliadi.webp

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».

Για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και το ντουέτο τους «Μη ζητήσεις συγγνώμη» δήλωσε:

«Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω «θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο» και μου λέει «εννοείται». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός».

Δείτε όσα είπε στο Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved