Χατζίδου για Πετράκο - Παπαθωμά: «Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν»
Media

Χατζίδου για Πετράκο - Παπαθωμά: «Ήρθαν στη βάφτιση, μετά από λίγες ημέρες μάθαμε ότι χώρισαν»

Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Breakfast@Star ότι ο τραγουδιστής με την Θεοφανία Παπαθωμά είχαν παραβρεθεί στη βάφτιση της μικρής Μελίτας και λίγες ημέρες μετά έγινε γνωστό ο χωρισμός τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να βλέπει τα παιδιά του».

papathwma_petrakos382.jpg

Και ο Ετεοκλής Παύλου υπογράμμισε: «Βλέπουμε και στις δύο περιπτώσεις (του Γρηγόρη Πετράκου και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη) τη θετική πλευρά του χωρισμού, ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά».

201604201234510.4493_PETRAKOS_PAPATHOMA_19042016-1.jpg

Και η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό. Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Breakfast & Star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved