Κάγκελο Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλος με τον Σβήγκο:«Φοβάμαι ότι δεν θα με ξανακαλέσετε μετά από αυτό»
Media

Κάγκελο Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλος με τον Σβήγκο:«Φοβάμαι ότι δεν θα με ξανακαλέσετε μετά από αυτό»

Στούντιο 4: Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε σήμερα 16/1 καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα ενώ φυσικά αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στον γιο του.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος να γίνω πατέρας. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους. Το πρώτο συναίσθημα όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς ήταν κάτι καινούργιο, δε ξέρω, είναι είναι κάτι το καινούργιο που λες “δε ξέρω, ας μείνω εδώ να δω τι έρχεται”. Αυτό… Γενικότερα θαυμάζω τους ανθρώπους που βάζουν πρόγραμμα και στη ζωή και στις δουλειές τους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

svigos.jpeg

Και συνέχισε έπειτα: «Τις εβδομάδες που δεν έχω εγώ τον γιο μου, εντάξει, ωραία είναι. Μου λείπει και ταυτόχρονα βρίσκω χρόνο για μένα και για να κάνω πράγματα που δε μπορώ να κάνω όταν είμαστε μαζί. Δεν διάβασα πολλά βιβλία ψυχολογίας για όλο αυτό. Με τον ψυχολόγο μου έκανα κάποιες συζητήσεις. Είναι και αυτό ένα δικό σου θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις, οποιασδήποτε μορφής, είναι το εγώ μας. Αν δε το πετάξουμε από μέσα μας δε θα πετύχουμε ποτέ μια ειλικρινή και υγιή σχέση. Προσπαθώ κι εγώ».

Ωστόσο, ο Σταύρος Σβήγκος, κρατούσε στα χέρια του μία κούπα που ο ίδιος είχε σχεδιάσει. Όταν όμως έδειξε και το σκίτσο ενός άνδρα και μιας γυναίκας και ανέφερε ότι προσπάθησε να σχεδιάσει τους παρουσιαστές, έμειναν κάγκελο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved