Ελένη Τσολάκη: «Τυχερή είμαι στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουνα»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Τυχερή είμαι στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουνα»

Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για την πορεία της μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση η οποία μετράει εδώ και 17 χρόνια αλλά και για την εκπομπή της Πρωινό ΣουΣου

«Το ήθελα πολύ, μου αρέσει πολύ, είμαι τυχερή γιατί αισθάνομαι καλά, είμαι ευγνώμων που μου έχει δοθεί κάτι που το αγαπώ και είναι η δουλειά μου. Δεν είναι εύκολη ζώνη, ούτε τα ΣΚ ήταν εύκολα τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο.

Έχει αλλάξει η έννοια της τηλεόρασης. Αυτό που λέγαμε στη ζώνη 10-1 καθαρή ψυχαγωγία δεν υπάρχει πια, το ρούφηξε η ενημέρωση.

Ακόμα και με αυτή την άσχημη επικαιρότητα, ο κόσμος βλέπει τηλεόραση για να δει τι έγινε.

Με δυσκολεύει η επικαιρότητα, ο έλεγχος του συναισθήματος. Πρέπει να αποστασιοποιείσαι από το συναίσθημα. Είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς όπως η υπόθεση του Όλιβερ» σημείωσε η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε μιλώντας για τα 17 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση. Μέσα σε αυτή την πορεία, η Ελένη Τσολάκη κατάφερε να δημιουργήσει φιλίες, ανάμεσά τους και οι παλιοί της συνεργάτες από το Happy Day.

Η παρουσιάστρια μάλιστα τόνισε σε αυτό το σημείο: «Πίκρα δεν έχω για καμιά συνεργασία. Τα παιδιά από το Happy Day είναι σχεδόν σχέση ζωής, είναι η δεύτερη δουλειά μου όταν ήρθα στην Αθήνα και έμεινα πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο αυτό γιατί αλλάζουν οι ζωές. Είναι μια “δουλειά” που γίνεται και από τα παιδιά και εγώ θα το επιδιώξω.

Τα νούμερα είναι μια καθημερινή απόδειξη που παίρνεις, ένα καθημερινό ταμείο. Από κει και πέρα μαθαίνεις λίγο να τα διαβάζεις. Όσο περνούν τα χρόνια απολαμβάνεις όταν χαίρεις της αποδοχής του κόσμου, τις δύσκολες χρονιές δίνεις τη μάχη σου. Πιο πολύ με πειράζει να χάσουμε ένα θέμα.

Τυχερή είμαι στη ζωή μου, έχω πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ονειρευόμουνα» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη, επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά πως έχει δημιουργήσει φίλους από αυτή τη συνεργασία της και μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved