Ειρήνη Νικολοπούλου: Το απίστευτο ευτράπελο - Με αγκάλιασε & μου ξεκούμπωσε το στηθόδεσμο
Media

Ειρήνη Νικολοπούλου: Το απίστευτο ευτράπελο - Με αγκάλιασε & μου ξεκούμπωσε το στηθόδεσμο

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα της, τον ανταγωνισμό, και τα ευτράπελα στο επάγγελμά της.

Η δημοσιογράφος μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση.

«Οι μαθήτριες μου που τους έκανα αγγλικά μου έλεγαν ότι έμοιαζα με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Με έχουν μπερδέψει με την Πόπη Τσαπανίδου. Μου έχει ζητηθεί από πολλούς σκηνοθέτες να γίνω ξανθιά, έλεγαν ότι το σκούρο δεν είναι τηλεοπτικό. Δεν άλλαξα ποτέ τα μαλλιά μου. Το «Φρου φρου» ήταν μία πολύ ωραία γαλλική εκπομπή, μου άρεσε πολύ. Είχα μία υπέροχη συνεργασία με την Λίζα Δουκακάρου, δεν σήκωσε καμία το χέρι στην άλλη ξέραμε τι κάνει η καθεμία», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

1675203113951-137515618-nikolopoulou.jpg

Για τον ανταγωνισμό που βίωσε:

«Αισθάνθηκα μεγάλη ζήλια από άντρες, κάποιες φορές δεν το καταλάβαινα. Το πλεονέκτημα μου ήταν ότι ήμουν μορφωμένη όταν μπήκα σε αυτό το επάγγελμα, αυτό προκάλεσε ζήλια σε κάποιους. Πίστευα ότι πρέπει να είμαι πάντα βαμμένη και χτενισμένη, επειδή είμαι άτομο της τηλεόρασης. Δεν πίστευα ότι είμαι ωραίο κορίτσι, πίστευα ότι έχω μεγάλη μύτη και μικρά μάτια. Οι άνθρωποι της δίκης μου γενιάς γνωρίζαμε ότι πρέπει να υποστούμε και την σεξουαλική παρενόχληση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

irenenikolopoulou_1705141504_3279287080515254875_463846722.jpg

Για ένα περίεργο περιστατικό αποκάλυψε πως, «Ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Λ. Βαλέσα με αγκάλιασε για να βγάλουμε φωτογραφία και μου ξεκούμπωσε το στηθόδεσμο. Είναι λάθος να είσαι στην ίδια δουλειά με τον άντρα σου, δεν βοηθάει την προσωπική σχέση. Μου έχουν κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις που ένιωσα άβολα».

«Όταν μεγαλώνεις όσες επεμβάσεις και να κάνεις ο λαιμός δεν φτιάχνεται, άλλα δεν Θέλω να κάνω χειρουργεία. Κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό μου έκανα και άλλη σχέση άλλα το ξεπέρασα», δήλωσε κλείνοντας η Ειρήνη Νικολοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved