Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον θάνατο του πατέρα του – «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι…»
Media

Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον θάνατο του πατέρα του – «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι…»

O Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του και το πώς βίωσε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο ηθοποιός στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο πατέρας μου «έφυγε» χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς. Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε, γιατί είχα και παραστάσεις . Σκέψου ότι έμαθα πως πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση»!

tsimitselis.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι.»

tsimitselis1.jpg

Και τόνισε: «Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω. Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved