Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα... χιόνια! Το Aprés ski look της και οι ονειρικές φωτό στο Instagram
Media

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα... χιόνια! Το Aprés ski look της και οι ονειρικές φωτό στο Instagram

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί κάνοντας ένα σύντομο break από τις υποχρεώσεις και τα γυρίσματά της. Το γνωστό μοντέλο – παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας ονειρικές φωτογραφίες με μοναδικά χειμερινά looks.

 

Όταν μιλάμε για μόδα και εμφανίσεις σίγουρα στο μυαλό μας έρχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι όχι άδικα!

Το γνωστό μοντέλο έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κι επισκέφτηκε χειμερινό προορισμό της Ελλάδας, ώστε να απολαύσει το λευκό τοπίο αλλά και αθλήματα πάνω στο χιόνι! Γιατί ποιος είπε ότι η χώρα μας είναι ιδανική μόνο για το καλοκαίρι;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτή τη σεζόν την απολαμβάνουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ως fashion expert στο Shopping Star και το μοντέλο μας έχει χαρίσει απλόχερα ιδέες για looks και εμφανίσεις! Και πρώτη απ' όλους, εκείνη δίνει το καλό παράδειγμα για ξεχωριστές εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κατάλευκο τοπίο το οποίο επισκέφτηκε, δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το Aprés ski style της.

Με total black look, γούνα, ζιβάγκο, κολάν και τις iconic λευκές moon boots, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξέρει πώς να παραμένει ζεστή και σικ όπου κι αν βρίσκεται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved