Λιάγκας για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του. Πού είναι το ντροπιαστικό;»
Media

Λιάγκας για Γιώργο Νταλάρα: «Δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του. Πού είναι το ντροπιαστικό;»

 To πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι διαφωνεί με την στάση του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο Γιώργος Νταλάρας έχει γίνει στο παρελθόν από μια εκπομπή στην Ελλάδα. Έστελνε δημοσιογράφους –και για μένα είναι ο απόλυτος κιτρινισμός – να ανοίγουν σκουπίδια επωνύμων. Αυτό είναι ντροπή και κατάπτυστη δημοσιογραφία… Το BBC και CNN και όλα τα σοβαρά κανάλια παγκοσμίως έχουν ένα θέμα… Βγαίνει ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της χώρας τους βγαίνει και κάνει δηλώσεις και αναφέρεται στα 4 μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα. Ανοίγει μια κερκόπορτα…»

liagkas-ntalaras.jpg

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Πάνε λοιπόν σε μια δημόσια εμφάνιση του Νταλάρα, δεν πήγαν οι κάμερες έξω από το σπίτι του. Σε όλον τον κόσμο όλοι οι αρχισυντάκτες -εγώ δεν ρωτήθηκα, καλά έκανε και έστειλε-, όλα τα κανάλια θα έστελναν προφανώς. Αν ρώταγε ο δημοσιογράφος κάτι προσωπικό, οικογενειακό, εκεί θα ήταν κιτρινισμός και κατάπτυστο. Που είναι το αγενές; Που είναι το προσβλητικό; Που είναι το ντροπιαστικό; Θα μπορούσε να πει ο Γιώργος –που είναι πανέξυπνος- “παιδιά ήρθα για τον Τσιτσάνη, θέλω να μιλήσω για αυτό”…

Ο Γιώργος μόνος του άρχισε να βάλλει εναντίον των δημοσιογράφων. Δεν τους βάζει κανένας το μαχαίρι στον κρόταφο. Είναι μια δουλειά. Και εγώ ως ρεπόρτερ θα το έκανα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved