Καλλιστώ Βαρδή: «O πατέρας μου ήταν ανήμπορος, αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του»
Media

Καλλιστώ Βαρδή: «O πατέρας μου ήταν ανήμπορος, αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του»

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ μίλησε για τον γάμο του πατέρα της με τη Φιλοθέη Μωβ.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην κάμερα του Πρωινό Σουσού: «Διαβάζω και ακούω όλα αυτά που σχολιάζουν στα πάνελ, αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Εμείς, ως παιδιά του Αντώνη Βαρδή, θέλαμε ο πατέρας μας να είναι ευτυχισμένος, προσπαθούσαμε να μην χάσουμε τον άνθρωπό μας. Σε μια τέτοια κατάσταση, οι αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι ομόφωνες και εφικτές. Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία, ο όγκος στο κεφάλι ήταν στο σημείο της ομιλίας, τον επηρέαζε εκεί. Ήταν 10 χρόνια με έναν άνθρωπο χωρίς να κάνει γάμο, αν ήθελε να κάνει γάμο, θα το είχε κάνει».

«Δεν ήταν ότι με τον Γιάννη δεν θέλαμε τη γυναίκα αυτή για σύντροφο του πατέρα μας, απλά δεν ήταν αυτή η επιθυμία του πατέρα μας. Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε» και πρόσθεσε: «Μετά το γάμο άλλαξαν πολλά στο σπίτι μας, ήταν μια λάθος απόφαση. Η γυναίκα αυτή διεκδικεί πράγματα που ήξερε ότι είναι δικά μας, ήξερε ότι ο πατέρας μας ήθελε να τα έχουμε εμείς».

vardiss.jpg

Και τόνισε: «Ο πατέρας μου ήταν παράλυτος και ανήμπορος. Λέω τη δική μου αλήθεια, ζούσα τον πατέρα μου ως πατέρα και όχι ως τραγουδιστή. Αν αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι αγάπησε τον πατέρα μας, θα λειτουργούσε διαφορετικά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved