Λιάγκας κατά Πετράκου: «Εμείς δεν λέμε στους τραγουδιστές να βάλουν εκεί που ξέρουν το μικρόφωνο»
Media

Λιάγκας κατά Πετράκου: «Εμείς δεν λέμε στους τραγουδιστές να βάλουν εκεί που ξέρουν το μικρόφωνο»

O Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου στο facebook με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Να σας θυμίσουμε ότι με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ο Γρηγόρης Πετράκος ανέφερε:

«Έκανε η μύγα κ@λο κι έπιασε στο στόμα της τον Νταλάρα. Η ευγένεια, που την αγαπάμε, μάλλον δεν πιάνει… Ακούστε λοιπόν τιποτάδες. Ξεκαβαλήστε απ το σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος.

Ότι σας είπε είναι ακριβώς έτσι και είπε και λίγα! Από όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί εκεί έξω τον Νταλάρα βρήκατε να την πέσετε; Ελεεινοί! Αυτός μας έχει μείνει απ το Ελληνικό τραγούδι. Και μην ξανακούσω για παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο… Το μεροκάματο βγαίνει στην οικοδομή.

Το μαρκούτσι που πετάτε στο πρόσωπο του άλλου να το βάλετε αλλού…

Ψώνια!!! Τεμπέληδες!! Κάνατε τη ντροπή επάγγελμα! Ουστ».

ntalaras-petrakos.jpg

Ο παρουσιαστής τόνισε: «Θεωρώ ότι από εμένα τον τεμπέλη δεν έχεις παράπονο. Εγώ θα σου βάλω τα έξοδα θα σου πληρώσω πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό και θέλω να έρθεις μία μέρα ολόκληρη να κάτσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δεις μία εκπομπή… τα παιδιά που έρχονται 6 ώρα το πρωί εδώ και φεύγουν στις 10:00 το βράδυ μετά να ξαναβγείς και να μιλήσεις για τεμπέληδες».

liagkas-petrakos2.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ τεμπέλης είναι ένας τραγουδιστής, έχει ένα ταλέντο πάει τραγουδάει 2 ώρες βγάζει του σκασμού λεφτά και φεύγει αυτός είναι τεμπέλης, όχι το παιδί που ξυπνάει στις 5 και γυρνάει σπίτι στους γονείς του 10 το βράδυ και οι γονείς του ντρέπονται για αυτό που δουλεύει 20 ώρες…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή τώρα έχετε βάλει cancel...δημοσιογράφοι… θέλετε να συνεννοηθούμε όλα τα κανάλια να μη στέλνουμε κάμερα πουθενά; Η καλύτερή μου εξαιρετικά θα είναι να ασχολούμαι από τις 10 μέχρι τη μία από τι πάσχει και η Μιντλετον.

Καθόλου με την ελληνική showbiz. Να δω εσείς πού θα προβάλλετε τις συνεργασίες σας, πού θα ακουστούν πρώτη φορά τα τραγουδάκια σας, οι απόψεις σας, πραγματικά τρελαίνεστε αυτά που γράφετε να δημοσιοποιούνται…

liagkas-petrakos1.jpg

Μας παίρνετε τηλέφωνο όχι εσύ άλλοι παίξτε το ένα, παίξετε το άλλο είμαι εκεί. Αφού δεν σας ενδιαφέρει γιατί μας παίρνετε τηλέφωνο να έρθουμε να κάνετε δηλώσεις; Θέλετε να μην ξανά δείτε κάμερα μπροστά σας; να το βάλουμε εκεί που μας λέτε… εμείς θα το βάλουμε αλλού γιατί θα βρούμε τρόπο και για μένα πιο εύκολη τηλεόραση είναι να βγαίνω και να λέω ώρες ντοκιμαντέρ, τι θέλω εγώ να ασχολούμαι με εσάς; Εμείς δεν λέμε στους τραγουδιστές να το βάλουν εκεί που ξέρουν».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved