Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε»

The 2Night Show: Η Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης 23/1 και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους λόγους που σταμάτησε να κάνει πρωινές εκπομπές.

«Είναι μία ανάγκη εσωτερική όχι να αποδείξω ότι η Ζαρίφη τα κάνει όλα καλά, είναι ότι δεν έχω ενηλικιωθεί ακόμα. Είναι αυτή η @αύλα. Θέλω να δοκιμάζω πράγματα γιατί έτσι συντηρώ τη νεότητα. Δεν έχω βάλει την τηλεόραση σε αυτό το σημείο που να μην κοιμάμαι τα βράδια. Θα πέσουμε στη μάχη, ξέρω ότι όσο περνάμε εμείς καλά θα μαθευτεί. Είναι ένα restart στην ψυχαγωγία. Θα ήθελα ο κόσμος να δώσει μία ευκαιρία στη χαρά το μεσημέρι», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

zarifi.jpg

«Το ραδιόφωνο είναι η δουλειά που ξέρω να κάνω καλά σε αυτή τη ζωή, είναι ο μόνιμος σύζυγος. Σταμάτησα το πρωινό, γιατί η υγεία μου από κάποιο σημείο και μετά παρέπαιε. Είναι από το μηδέν στο εκατό σε δευτερόλεπτα, μόλις λες την καλημέρα. Μου λείπει το θέατρο δεν πίστευα ότι θα μου έλειπε τόσο.

Είναι μία εξάρτηση που δεν την πίστευα, η μεγαλύτερη ντόπα. Έχω αποφασίσει στη ζωή μου να εντάσσω πράγματα που να τα θέλω πραγματικά. Φέτος έχασα μία ευκαιρία να είμαι στο σίριαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου λόγω της εκπομπής».

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved