Λένα Μαντά: «Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου, αν χρειαζόταν»
Media

Λένα Μαντά: «Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου, αν χρειαζόταν»

Η συγγραφέας, Λένα Μαντά μίλησε στο Mega Καλημέρα για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, τις ασθένειες που ταλαιπώρησαν την οικογένειά της και την προσωπική της ζωή.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση στον γάμο μου. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν δυσθεώρητες, δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μία βόλτα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Κατάφερα να πάω βόλτα τα παιδιά μου όταν κέρδισα μία φορά χρήματα και ακόμα το θυμούνται» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και τον γάμο της, τόνισε:

«Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του μία κάρτα με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα».

lena-manta1.jpg

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο:«Φοβήθηκα όταν αρρώστησα μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χαλιέται όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του. Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο».

manta-(5).jpg

Και μίλησε και για το καινούργιο της βιβλίο σε συνεργασία με την Κλαίρη Θεοδώρου, «Γυναίκεια Υπόθεση 3 – Scripta Manent».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved