Lila: Το τραγούδι Déjà Vu, το παιδαγωγικό, το X Factor και το αποκαλυπτικό φόρεμα στα Madwalk
Media

Lila: Το τραγούδι Déjà Vu, το παιδαγωγικό, το X Factor και το αποκαλυπτικό φόρεμα στα Madwalk

 

H Lila ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε για το τραγούδι, τη συμμετοχή της στο X Factor και αποκάλυψε ότι μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο.

Αρχικά τόνισε: «Σπούδασα Παιδαγωγικό ήρθα στο Καποδιστριακό. Ούτε καν σκεφτόμουν να γίνω δασκάλα. Ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στη ζωή μου ήταν να γράψω πολύ καλά στις Πανελλήνιες και μου άρεσε που τον πέτυχα. Όταν πέρασα χαλάρωσα είπα “θα πάω εκεί και θα σκεφτώ”».

Και πρόσθεσε στον Γρηγόρη Αρναούτολου: «Γράφτηκα σε σχολή χορού με το που ήρθα, γράφτηκα σε μιούζικαλ, μπήκα σε μπάντες, ξεκίνησα κατευθείαν με τα καλλιτεχνικά και στη σχολή πήγαινα όποτε είχα χρόνο».

Και συνέχισε λέγοντας η Lila: «Ήταν καθαρά βιοποριστικό το σχολείο όχι ότι δεν το ευχαριστιόμουν, αλλά δεν κοιμόμουν για να τα κάνω και τα δύο. Τη μέρα που ήταν να παίξει στα ραδιόφωνα το Deja vu ξύπνησα και είχα πάρει ήδη μία απόφαση ότι θα σταματήσω να είμαι δασκάλα…».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο X Factor, τόνισε:

«Είχα πει δεν θα πάω ποτέ σε τέτοια εγώ. Γιατί είχα ήδη μία ροή, τραγουδούσα με τον Χρήστο Δάντη. Ένα βράδυ είπα “θα πάω”. Ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου, μέχρι τότε ήμουν ένα παιδί που δεν είχε δεχτεί ποτέ κριτική…»!

Ενώ μίλησε και για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Madwalk: "Δεν μετάνιωσα που έβαλα το φόρεμα στο MadWalk όσο και να δίχασε, ήταν επιλογή μου - Ήταν μια δήλωση αυτοπεποίθησης, "αγκαλιάστε το σώμα σας"

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved