Συνατσάκη για Λιάγκα:«Του φαινόταν βαρετό το θέμα και το κεφάλι του στρόφαρε με έναν τρόπο πιπεράτο»
Media

Συνατσάκη για Λιάγκα:«Του φαινόταν βαρετό το θέμα και το κεφάλι του στρόφαρε με έναν τρόπο πιπεράτο»

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και απάντησε και στο… ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τις εκπομπές στο Youtube.

Αρχικά τόνισε: «Δεν πήγα να κάνω τηλεοπτική εκπομπή στο Youtube. Προσπαθούσα να το κάνω όσο μπορώ περισσότερο με τους όρους της Youtube κοινότητας. Ήξερα ότι είμαι outsider σε αυτό. Ήθελα να το κάνω στα αλήθεια».

mairiboo_1700683736_3241892608425688137_3771522.jpg

Και πρόσθεσε στο Podcast της Zoe Pre στο Youtube: «Δεν χάνονται δουλειές από το διαδίκτυο. Το vlog θα το γυρίσω μόνη μου, ενώ στο podcast έχουμε άνθρωπο που κάνει ήχο, άνθρωπο που κάνει κάμερα, που κάνει μοντάζ. Προφανώς δεν στοιχίζει όσο μια τηλεοπτική εκπομπή. Είναι μια άλλη πλατφόρμα, ένας άλλος τρόπος. Ξέρεις τι πιστεύω για τον Γιώργο; Επειδή τον ξέρω προσωπικά και έχω δουλέψει μαζί του. Νομίζω σε αυτή τη φάση βαριόταν λίγο. Και κάτι μέσα του είπε… «ε δεν μου αρέσει». Πιστεύω ότι του φαινόταν βαρετό το θέμα και το κεφάλι του στρόφαρε με έναν τρόπο λίγο πιο πιπεράτο. Δεν θα κάνει κάποιος podcast επειδή είπε ο Λιάγκας ότι δεν του αρέσουν;»

mairiboo_1700683736_3241892608425635992_3771522.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι; Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved