Αγνώριστος ο Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια - Δείτε πώς είναι σήμερα, 87 κιλά μείον
Media

Αγνώριστος ο Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια - Δείτε πώς είναι σήμερα, 87 κιλά μείον

Απίστευτη αλλαγή για τον Πρύτανη από τα Ημισκούμπρια. Έχασε 87 κιλά και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος!

Συστήθηκε στο κοινό πριν από αρκετά χρόνια και μάλιστα μέσα από ένα ιδιαίτερο είδος μουσικής. Μερικά από τα τραγούδια που ερμήνευσε μαζί με το αξέχαστο συγκρότημα, ακούγονται μέχρι και σήμερα μέσα από το youtube αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Η μουσική και τα ακούσματά για εκείνον δεν άλλαξαν πολύ, ωστόσο ο ίδιος δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο που αρχικά γνωρίσαμε.

Η σημερινή εικόνα του Πρύτανη δεν θυμίζει σε τίποτα τον νεαρό με τα περιττά κιλά. Σήμερα έχει αδυνατίσει, έχοντας ξυρίσει το κεφάλι του, είναι γοητευτικός και εντελώς αγνώριστος.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, τα Ημισκούμπρια ήταν ένα ελληνικό hip hop μουσικό συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1996 από τους Δημήτρη Μεντζέλο, Μιθριδάτη και Πρύτανη. Το 2016 το hip hop συγκρότημα διαλύθηκε και κάθε μέλος του ακολούθησε τη δική του πορεία.

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Όπως και ο Μιθριδάτης, έτσι και ο Πρύτανης έκαναν ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή τους μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

Μάλιστα, ο Πρύτανης μίλησε στο Πρωινό Μας και ανέφερε για την απώλεια βάρους:

«Πρύτανης ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί. Έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου».

Ο Πρύτανης είπε: «Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση όμως με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά».

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πρύτανης μετά την απώλεια των 87 κιλών:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved