Όταν ο Καρράς είχε αφήσει άφωνους τους Unboxholics με τη σπάνια συλλογή από αντίκες - Το viral video
Media

Όταν ο Καρράς είχε αφήσει άφωνους τους Unboxholics με τη σπάνια συλλογή από αντίκες - Το viral video

Ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών στις 24 Δεκεμβρίου, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Θα τον θυμόμαστε για το απίστευτο ταλέντο του, για το μεγαλείο της φωνής του, καθώς και για τα μικρά, αλλά καθημερινά χόμπι του που τον έκαναν να ξεχωρίζει.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη όπου κι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η πορεία του στο τραγούδι ήταν λαμπρή. Οι δίσκοι του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερή του εμπορική επιτυχία ήταν ο δίσκος «Μ’ έχεις κάνει αλήτη» σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή. Ο συγκεκριμένος δίσκος πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα.

Είχε συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Το 2017 ο Βασίλης Καρράς είχε γιορτάσει τα 40 χρόνια του στο τραγούδι με μια μεγάλη συναυλία όπου συμμετείχαν πολλά ονόματα από τον χώρο του τραγουδιού. Η αγάπη του κόσμου, το χειροκρότημα και τα συνθήματα που του φώναζαν οι θαυμαστές του, έκαναν τον Βασίλη Καρρά να λυγίσει και να βάλει τα κλάματα συγκινημένος.

Γιατί έτσι ήταν ο Βασίλης Καρράς. Ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής που αγαπήθηκε πολύ.

Η σπάνια συλλογή από αντίκες

Τη λαϊκότητα και την ανθρωπιά του φανερώνουν και τα χόμπι του Βασίλη Καρρά, ανάμεσα στα οποία ήταν και η συλλογή του με αυτοκίνητα – αντίκες.

Συγκεκριμένα, o σπουδαίος καλλιτέχνης, στο αγρόκτημά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, είχε διαμορφώσει έναν ειδικό χώρο στον οποίο διατηρούσε συλλεκτικά αυτοκίνητα και μηχανές περασμένων δεκαετιών.

Σε ένα viral video στο Youtube οι Unboxholics είχαν επισκεφτεί το αγρόκτημα του Βασίλη Καρρά κι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Μόλις αντίκρισαν τη συλλογή του τραγουδιστή... χάζεψαν, ενώ το συγκεκριμένο βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube είχε συγκεντρώσει πάνω από 1.200.000 προβολές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved