Καβογιάννη-Σταυροπούλου: Πήγαν στην Πόλη και έχασαν η μία την άλλη - Το επικό σχόλιο της Μπάρκα
Media

Καβογιάννη-Σταυροπούλου: Πήγαν στην Πόλη και έχασαν η μία την άλλη - Το επικό σχόλιο της Μπάρκα

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου αποφάσισαν να απολαύσουν λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί ως καλές φίλες. Τελικά, όμως, οι διακοπές τους δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει...!

Η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκαν στην πανέμορφη Πόληλ, η οποία όμως τούς επεφύλασσε κάποιες εκπλήξεις.

Ωστόσο, οι δυο ηθοποιοί που τυγχάνει να είναι στενές φίλες εδώ και χρόνια, φαίνεται να αντιμετωπίζουν οτιδήποτε κι αν προκύψει με χιούμορ, χωρίς να επιτρέπουν να χαλάσει η διάθεσή τους και οι διακοπές τους.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη και αποκάλυψε πως για λίγο έχασαν... η μία την άλλη!

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Üsküdar Κωσταντινούπολη, πριν ήταν το Ελληνικό Σκούταρι..

Εμείς σε μια τετραήμερη απόδραση οι δυό μας... πριν από αυτήν την φώτο είχαμε χαθεί, κατεβαίνοντας σε λάθος στάση, λίγο μετά χάσαμε το ραντεβού μας στα λουτρά, μετά χάσαμε για λίγο η μία την άλλη, και γενικά χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια!!!

Αυτό που ελπίζω ότι δε θα χάσουμε ποτέ όμως είναι την επιθυμία μας για περιπλάνηση και την ανάγκη να βρισκόμαστε με φίλους και να μοιραζόμαστε όμορφες χαρούμενες στιγμές!!!».

kavogianni-stauropoulou.jpg

Αν έχεις πάει ποτέ στην Κωνσταντινούπολη θα γνωρίζεις φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι λογικό να συμβεί, λόγω του αμέτρητου κόσμου που κυκλοφορεί στα στενά της. Αν όμως δράσεις με ψυχραιμία, όλα θα κυλήσουν ομαλά!

Το επικό σχόλιο της Δανάης Μπάρκα:

Η Δανάη Μπάρκα δε γινόταν να μη σχολιάσει τη φωτογραφία της μητέρας της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε ένα επικό σχόλιο θυμίζοντας σε όλους τι άλλο έχουν χάσει κατά καιρούς, ανάμεσά τους και τα παιδιά τους.

«Επίσης έχετε χάσει :
-τσάντες
-κλειδιά
-αεροπλάνα
-σακιά στο αμάξι με ανοιχτό πορτ παγκάζ ενώ οδηγείτε
-δρόμους
-παραστάσεις
και το κυριότερο: ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Άρα οι δρόμοι της Τουρκίας είναι πταίσμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα διακωμωδώντας και εκείνη την όλη κατάσταση!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved