Χαριτάτος: «Έμεινα άνεργος από τη δημοσιογραφία και έγινα εργάτης γης, έχω καθαρίσει σπίτια»
Media

Χαριτάτος: «Έμεινα άνεργος από τη δημοσιογραφία και έγινα εργάτης γης, έχω καθαρίσει σπίτια»

Ο Σπύρος Χαριτάτος επέστρεψε στην τηλεόραση με την εκπομπή «Τώρα μαζί» του Open που παρουσιάζει με την Ευλαμπία Ρέβη, κάθε Σαββατοκύριακο στις 6:00 το πρωί. 

Εχει επιλέξει αρκετές φορές να αποστασιοποιηθεί από τη δημοσιογραφία, με σκοπό να βρει τον εαυτό του. Η συνειδητοποίηση ότι η τηλεόραση είναι εθιστική τον οδήγησε στη δικηγορία, η οποία είναι πλέον και η βασική επαγγελματική του ενασχόληση.

Τον εαυτό σου τον προσέχεις;

Καθόλου! Εργάζομαι επτά μέρες την εβδομάδα και δεν προλαβαίνω. Δεν προσέχω την υγεία μου, όμως προσέχω την ψυχή μου και προσπαθώ να βλέπω τους λίγους και καλούς φίλους που έχω. Όταν χρειάστηκε, πήρα αποστάσεις για να δω τι μου γίνεται, προτίμησα να μείνω άνεργος για να το πετύχω.

XARITATOS-SPYROS.jpg

Το να πάρεις χρόνο για να βρεις τον εαυτό σου προϋποθέτει οικονομική άνεση.

Καμία άνεση. Έμεινα άνεργος από τη δημοσιογραφία και έγινα εργάτης γης, έχω καθαρίσει σπίτια. Έχω κάνει ό,τι έπρεπε να κάνω για να επιβιώνω. Ήξερα πως πρέπει να βγω από το πλαίσιο της αναγνωρισιμότητας γιατί αυτή η ταχύτητα με ζάλιζε και άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Έχω πάρει αυτό το ρίσκο δυο-τρεις φορές και δεν ήταν εύκολο. Από εκεί που είσαι παρουσιαστής να κουβαλάς ελιές και να καθαρίζεις σπίτια, έρχεται σε σύγκρουση και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, αλλά και αυτό που πιστεύεις πως πρέπει να βλέπουν οι άλλοι σε σένα. Και όταν ήμουν φοιτητής ήμουν πολύ χαμηλών τόνων και πολύ προσγειωμένος γιατί ήθελα να είμαι φοιτητής και όχι παρουσιαστής. Δουλεύω από 11 ετών, οι γονείς μου ήταν φτωχοί και έχω μάθει να κάνω τα πάντα. Δεν με ενοχλεί καμία δουλειά. Όταν έκανα την εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης», ερχόταν η κρίση και κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να κάνουν κάποιες δουλειές που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τον εγωισμό μας. Ήθελα να δώσω ένα μήνυμα που ο ίδιος το βίωνα ή φοβόμουν πως θα το βιώσω εμπειρικά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved