Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Η Ιουλία ξεσπά σε κλάματα μπροστά στον Γιωργίκη
Media

Alpha: Το προξενιό της Ιουλίας - Η Ιουλία ξεσπά σε κλάματα μπροστά στον Γιωργίκη

Το προξενιό της Ιουλίας: Η πρώτη ημέρα μετά το γάμο είναι δύσκολη για την Ιουλία και όσο πλησιάζει η νύχτα τα πράγματα χειροτερεύουν για εκείνη.

Ο Γιωργίκης από την άλλη πλευρά, περιμένει με ανυπομονησία τη νύχτα για να ξαπλώσει με την γυναίκα του. Όμως, η Ιουλία μην μπορώντας να αντέξει αυτό που της συμβαίνει, ξεσπά σε κλάματα.

Eygenia-3ygkoroy_16.jpg

Τι θα δούμε απόψε

Η επόμενη μέρα του γάμου βρίσκει τον Γιωργίκη Προβιό περήφανο και πανευτυχή, ενώ η νεόνυμφη Ιουλία προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη νέα κατάσταση και να επιβιώσει μέσα στις ιδιόρρυθμες συνθήκες του αρχοντικού. Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης προσπαθεί να ξεχάσει, με τη βοήθεια του Ζαφείρη και της μητέρας του, που δέχεται την επίσκεψη της Κατερίνης, η οποία της θυμίζει πως η παρέμβαση του άντρα της θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ τον έγκλειστο στην φυλακή Στράτο.

Sissy-Toymash-Dhmhtrhs-Serfas.jpg

Ενώ, όμως, η Κυριακούλα προσπαθεί να μεταπείσει τον γιό της για την Φιλιώ, εκείνη, συνεχίζοντας να τον πολιορκεί, του βάζει μια ιδέα για την Ιουλία και τον Γιωργίκη, που δεν αφήνει τον Γρηγόρη να ησυχάσει. Κι ενώ η δεύτερη νύχτα στο αρχοντικό Προβιού φτάνει και μοιάζει χειρότερη από την πρώτη, η Ιουλία μην αντέχοντας ξεσπά σε κλάματα, παρά την προσπάθεια του Γιωργίκη να την συνεφέρει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved