Τάσος Νούσιας: Αυτή η σκηνή στη Μάγισσα διήρκησε 10 ώρες με 42 βαθμούς θερμοκρασία
Media

Τάσος Νούσιας: Αυτή η σκηνή στη Μάγισσα διήρκησε 10 ώρες με 42 βαθμούς θερμοκρασία

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε ο Τάσος Νούσιας το βράδυ της Τρίτης (30-01).

Ο πρωταγωνιστής της σειράς H Μάγισσα, μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου του ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολή σκηνή μέχρι σήμερα.

«Πρώτη φορά αφήνω τα μούσια τόσο μακριά, λόγω ρόλου. Με έχουν παιδέψει. Πρέπει να τα φροντίζεις, στο φαγητό είναι βάσανο. Τον καλοβλέπω τον ρόλο του παππά, αν γίνει άμεσα, γιατί δεύτερο καλοκαίρι δε θα τα αντέξω», είπε.

nousias-(2).jpg

Ο Τάσος Νούσιας στη Μάγισσα

«Η σκηνή που ξιφομαχούμε με τον Γιώργο Γάλλο μας πήρε 10 ώρες, είχε 42 βαθμούς υπό σκιά και φορούσαμε αυτά τα βαριά ρούχα. Η θερμοκρασία ήταν οριακά υποφερτή. Υπήρξε θερμοπληξία. Ήμασταν οριακά στο να φτάσουμε στη λιποθυμία», αποκάλυψε ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με τον στίβο.

nousias1.jpg

«Ευτυχώς ασχολήθηκα με τον στίβο στην εφηβεία, γιατί υπήρξε μια μεγάλη εκτόνωση μέσα από εκεί. Η βασική μου παιδεία στηρίχθηκε στον πρωταθλητισμό… Καθοδηγώ προς τα εκεί και την κόρη μου. Ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και με τη νίκη. Να το γευτεί αυτό, να παιδευτεί με αυτό και να μπορέσει να τραβήξει τα φυσικά του όρια σε τέτοιο βαθμό ώστε να αναλογιστεί με έναν τρόπο πως θα γίνει καλύτερος. γιατί ο ίδιος θα έχει βιώσει μέσα του μια συνθήκη, που αν δεν είσαι παρών και δε τη κερδίσεις κατά μόνας, πολύ πιθανό πολύ εύκολα να μεταθέσεις την ευθύνη σε άλλον. Καλό είναι να αναμετρηθείς με τα όριά σου και να τα κερδίσεις με έναν τρόπο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved