Τάσος Νούσιας: Τα έντονα εφηβικά χρόνια και ο πρωταθλητισμός στον στίβο
Media

Τάσος Νούσιας: Τα έντονα εφηβικά χρόνια και ο πρωταθλητισμός στον στίβο

O Τάσος Νούσιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τα έντονα εφηβικά του χρόνια και για τον πρωταθλητισμό στον στίβο.

Αρχικά ανέφερε ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα: «Ευτυχώς που ασχολήθηκα με τον στίβο, ήταν μεγάλη εκτόνωση για μένα. Η βασική μου παιδεία στηρίχτηκε στον πρωταθλητισμό, η διαχείριση του μεγάλου πόνου, της έντασης».

nousias6.jpg

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και τη νίκη και να παιδευτεί με αυτό. Να τραβήξει τα φυσικά του όρια και να αναλογιστεί να γίνει με έναν τρόπο καλύτερος».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε ο Τάσος Νούσιας:

«Δεν μπορείς να κακιώσεις με τον κόσμο αλίμονο, ειδικά όταν έρχονται ανοιχτά με αγάπη και τόσο ενθουσιασμό οφείλεις να τους αγκαλιάσεις. Τώρα όπως και όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις δικές μας σκιές και σκοτούρες και εκείνη την ώρα μπορεί να ταραχτείς. Ας μας συγχωρέσει ο κόσμος αν δεν είμαστε τόσο “καλοπρόθετοι”».

Και πρόσθεσε: «Δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα, δεν θεωρώ ότι κάνουμε τίποτα σπουδαιότερο από τους άλλους . Για εμένα μένει ο κόπο της δουλειάς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved