Μελέτη για Δημητρίου: «Ο γονιός όταν βλέπει αυτή την συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει»
Media

Μελέτη για Δημητρίου: «Ο γονιός όταν βλέπει αυτή την συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει»

«Η μάνα τα κάνει όλα ανιδιοτελώς, δεν περιμένει να ακούσει ούτε ευχαριστώ, ούτε να αναγνωριστούν οι κόποι της. Το κάνεις, επειδή έτσι το νιώθεις. Εδώ όμως ξέρεις τι θα χρειαζόταν; Θα χρειαζόταν η Άντζελα Δημητρίου, όταν η κόρη της τελείωσε το σχολείο, να της έλεγε: παιδί μου, κοίταξε τώρα, πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και πρόσθεσε: «Όταν της είπε η κόρη της «σιγά μην πάω να δουλέψω, είμαι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου», εκεί δεν έπρεπε να κλείσει η κάνουλα; Εκεί μπορεί και πρέπει ένας γονιός να κλείσει την κάνουλα, το παιδί του θα βοηθήσει, δεν θα του κάνει κακό».

antzela-dimitriou-olga-kiourtsaki.jpg

Η δε Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε: «Εγώ σαν μάνα νιώθω ότι με αυτή τη συνέντευξη η Άντζελα επί της ουσίας θέλει να προστατεύσει το ίδιο της το παιδί, δεν της ρίχνει πολλές ευθύνες. Την αφήνει να καταλάβει γιατί έγινε αυτό. Η Άντζελα έχει τρίψει τα μούτρα της στο πάτωμα για να μεγαλώσει την Όλγα, κάποια στιγμή όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή».

olga-dimitriou-kiourtsaki.jpg

Και συνέχισε λέγοντας η Ελεονώρα: «Πονάει όλους τους γονείς. Οποιοσδήποτε γονέας όταν βλέπει αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά από το παιδί του, θα πονέσει. Δεν χρειάζεται να είσαι καν γονέας για να το καταλάβεις.

Εγώ είμαι της άποψης ότι με την αγάπη, την επικοινωνία και τον διάλογο ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved