Γιώργος Λιάνης: Τι τον συνδέει με τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta;
NDP photo agency
Media

Γιώργος Λιάνης: Τι τον συνδέει με τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Famagusta;

Ο Γιώργος Λιάνης σχολιάζει στο Mega Καλημέρα τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και μιλά και για τη σειρά «Famagusta».

«Ο Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες έχουν κάτι περισσότερο από εμάς να μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους και ως ‘αναμορφωτές’. Ο Θεοδωράκης, ο Τσαρούχης, ο Χατζηδάκης, ο Σαββόπουλος ήταν τέτοιοι, που ο λαός τους αποδεχόταν» είπε αρχικά.

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ένα πράγμα, ότι τα κατέκτησε όλα μονός του. Ξεκίνησε από τα 17 και είναι ο πιο εργατικός Έλληνας τραγουδιστής που έχω γνωρίσει και τον λατρεύει ο κόσμος. Έχει κάνει τα λάθη του αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει. Οι δημοσιογράφοι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους άγραφους κανόνες του επαγγέλματός μας», πρόσθεσε.

lianis.jpg

Και τόνισε: «Ο Γιώργος Νταλάρας έχει έναν ‘βράχο’ μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με την γλώσσα που δε μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω έρθει σε σύγκρουση μαζί του και πάντα έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε. Το να γινόμαστε δικαστές, ένορκοι, δικηγόροι, εισαγγελείς δεν είναι ο ρόλος μας, το έχουμε κάνει όλοι».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Οι νέοι δημοσιογράφοι έχουν ανάγκη από καλά παραδείγματα και το περιστατικό με τον Γιώργο Νταλάρα δεν ήταν κάλο. Ο Νταλάρας αγαπάει και σέβεται τους δημοσιογράφους και φτάσαμε στα άκρα, γιατί το αφήσαμε. Δεν υπάρχουν πρόσωπα υπεράνω κριτικής. Κάποτε έγραψα και τον έκρινα πολύ άσχημα και οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια και καταδικάστηκα».

1675214266746-434681235-lianis-e1653568385150.jpg

Για τη «Famagusta»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση και τη νέα, συγκλονιστική σειρά του MEGA, «Famagusta».

«Βλέπω τηλεόραση, μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ, σπανίως κάποιο σήριαλ. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τη ‘Famagusta’ γιατί πρωταγωνιστούν δύο σπουδαίες και σημαντικότατες γυναίκες της ζωής μου. Η Αιμιλία Υψηλάντη με βοήθησε να βρω πολλούς τρόπους να επιβιώσω και η Κοραλία Καράντη καθόρισε τον αξιακό μου κώδικα, με ‘προσγείωσε’».

giorgos-lianis-aimilia-ypsilanti.jpg

Για την σχέση του με την Κύπρο αναφέρει:

«Είχα επισκεφτεί την ελεύθερη Αμμόχωστο με την Αιμιλία Υψηλάντη. Η σημαντικότερη έρευνα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ‘οι αγνοούμενοι’ για την εισβολή στην Κύπρο. Κουβαλάω ακόμη τις φωνές των μητέρων που έψαχναν τα παιδιά τους και μου ζητούσαν να μην γράψω ότι έχουν πεθάνει».

lianis-karanti.jpg

«Η ‘Famagusta’ ξυπνάει αισθήματα αγάπης και χρέους γι’ αυτό το νησί με τις ιστορίες των αγνοουμένων που προβάλλει», συμπληρώνει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved