Μελέτη για Μενεγάκη: «Τη συνάντησα λίγο μετά το ατύχημα, ειλικρινά σοκαρίστηκα»
Media

Μελέτη για Μενεγάκη: «Τη συνάντησα λίγο μετά το ατύχημα, ειλικρινά σοκαρίστηκα»

Η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της, Mega Καλημέρα αποκάλυψε ότι συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο σχολείο των παιδιών τους και έπαθε σοκ από αυτό που της συνέβη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Συνάντησα την Ελένη λίγο μετά από το ατύχημα. Στο σχολείο των παιδιών που είχαμε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων. Είδα με τα μάτια μου αυτό που έπαθε η Ελένη, δε θα πω περισσότερα γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Ήταν πολύ spooky. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι τώρα».

elenimenegaki_1706272500_3288774559321748642_205797726.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι χθες, 31 Ιανουαρίου ήταν κανονικά στην εκπομπή της και είπε:

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί. Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει καρφωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε.

Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω…Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό και λες: αυτό ήταν. Να προσέχετε! Ειδικά εμείς κορίτσια με τα μολύβια-γιατί έτσι έγινε- μέσα στα μάτια και ξαφνικά να σου πει μία αγκίθα… Τέλος πάντων… Περαστικά!».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με την αποκάλυψη της Μελέτη για τη Μενεγάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved