Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη για την κόντρα με την κόρη & τον γαμπρό της
Media

Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη για την κόντρα με την κόρη & τον γαμπρό της

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε μετά την συνέντευξη κόλαφος την Άντζελα Δημητρίου και ρωτήθηκε για τη ρήξη της σχέσης της με την κόρη της , Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή της;

«Τίποτα αγάπη μου, τίποτα! Δεν θέλω να πω τίποτα! Αυτοί που ξέρουν τα ξέρουν. Ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Και οι κάμερες των εκπομπών συνάντησαν ξανά την τραγουδίστρια αργότερα και τη ρώτησαν για το εν λόγω θέμα και η Άντζελα Δημητρίου απάντησε:

«Παιδιά, ο χώρος δεν είναι για να μιλάμε για αυτά. Πιστεύω όλα είναι καλά».

Όταν ρωτήθηκε για το σκηνικό με το νερό στην Αμερική απάντησε: «Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα όχι».

dimitriou2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει: "Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν και αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια και έρχεται εκείνος και μου λέει: «Μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια». Και λέω στη Φιλίτσα, τη στυλίστρια που μέναμε μαζί στο δωμάτιο «πάρε σε παρακαλώ στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω». Και της λένε «11 δολάρια». Λέω στον Φώτη «το νερό δεν είχε όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα «μην της ξανά μιλήσεις και μην της ξανά κάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα»".

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με την πρώτη αντίδρασή της μετά τη συνέντευξη που έδωσε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved