Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μηνάς κάνει, κατά λάθος, ερωτική εξομολόγηση στη Ζουζού
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ζουζού- Μηνάς
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μηνάς κάνει, κατά λάθος, ερωτική εξομολόγηση στη Ζουζού

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι ήρωες της αγαπημένης κωμωδίας του Alpha μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

H Ζωή ξυπνάει έντρομη, ύστερα από μια νύχτα που πέρασε με τον Φάνη, και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα τους. Όταν εκείνος το καταλαβαίνει, απογοητεύεται γιατί είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Sta8hs-Koikas-Erietta-Manoyrh.jpg

Εν τω μεταξύ, η Βούλα κάνει πάλι την εμφάνισή της και αυτή τη φορά είναι ακόμη πιο επεισοδιακή από την προηγούμενη. Με τη δική της συμβολή, λοιπόν, ο Μηνάς και η Ζουζού έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, ο άντρας φτάνει στο σημείο να της κάνει ερωτική εξομολόγηση, όμως στην πραγματικότητα δεν απευθύνεται σε εκείνη αλλά στο... φάντασμα της γυναίκας του. Ταυτόχρονα, ο Ηλίας, μετά την υπογραφή για το διαζύγιό του με την Καίτη, αποφασίζει να βγάλει τη βέρα του. Ωστόσο, η διαδικασία αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη και έτσι για να τα καταφέρει ζητάει τη βοήθεια της Τούλας.

Spyros-Tsekoyras-Anna-Koytsaftikh.jpg

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Μπάμπης- Ξένια

Παράλληλα, μια βράβευση προκαλεί νέα, έντονη μουρμούρα στον Μπάμπη και στην Ξένια. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ηλίας ο Κανάτης φέρνει στο σπίτι των γειτόνων μία φίλη του, που είναι εγκυμονούσα. Συγχρόνως, ο ίδιος ζητάει από τον Φάνη μια πολύ περίεργη χάρη, η οποία προκαλεί την αντίδραση της Ζωής και την κάνει έξαλλη από θυμό. Στην Κρήτη, ο Μηνάς, μετά την κατά λάθος ερωτική εξομολόγηση που έκανε στη Ζουζού, της κρύβεται, καθώς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Έτσι, αυτός που βρίσκει τον μπελά του είναι ο Βαγγέλης. Από την άλλη, στην Άρτα βρίσκεται μία φημισμένη καφετζού και η Τούλα θέλει διακαώς να την επισκεφθεί, αλλά προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να πάνε μαζί. Στη Θεσσαλονίκη τώρα, ο Μπάμπης και η Ξένια αγωνιούν για τη Σοφία, διότι πιστεύουν ότι δεν θα πάρει ποτέ το πτυχίο της. Ενώ λοιπόν όλα δείχνουν πως οι δύο γονείς έχουν δίκιο, συμβαίνει μια μεγάλη ανατροπή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved