Media

Στον «αέρα» το τρέιλερ για το νέο τηλεπαιχνίδι της Πάνια, Next Please

Gossip-tv Team

Tο καινούργιο τηλεοπτικό εγχείρημα της Αννίτα Πάνια είναι τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Next please» και κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου... 

Το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη, ενώ υπάρχουν σκέψεις για επταήμερη μετάδοση (ζωντανά τις καθημερινές και μαγνητοσκοπημένα το Σαββατοκύριακο), σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

pania-2.jpg

Προ ημερών πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τρέιλερ για το νέο τηλεπαιχνίδι του Open σε γνωστό λούνα παρκ, με την Αννίτα Πάνια να κόβει εισιτήρια στον κόσμο και να αναφωνεί «Next please».

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της σεζόν η παρουσιάστρια συζητούσε για την επιστροφή του Ραντεβού στα τυφλά όμως αργότερα άρχισε να ετοιμάζεται από την Αννίτα Πάνια ένα νέο format που όμως είναι τηλεπαιχνίδι.

pania-3.jpg

Επρόκειτο για το «Rolling in it» που παίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι πριν από λίγο καιρό, θα έβγαινε στον «αέρα» του Open σύντομα. Τελικά ούτε αυτό θα συμβεί αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν στο τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Next Please».

Δείτε το τρέιλερ του νέου τηλεπαιχνιδιού παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved