Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί
Media

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφιδά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγο πριν υποδεχτούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι!

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι σφράγισε τον έρωτά του, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι. Ο γάμος τους ήταν ονειρικός, λες και ήταν βγαλμένος από παραμύθι!

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, αντάλλαξαν τους όρκους αιώνιας αγάπης λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, το απόγευμα του Σαββάτου 3/2.

caa1e5c6-skafida-dimas.webp

Η εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους.

Στο πλευρό τους φυσικά, βρέθηκαν η οικογένειά τους, καθώς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και οι φίλοι, με σκοπό να μοιραστούν όλοι μαζί αυτή την ευτυχισμένη αυτή στιγμή τους.

Την είδηση του γάμου έκανε γνωστή μέρα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος.

Στο βίντεο βλέπουμε την πανέμορφη νύφη να λάμπει από χαρά, ενώ ο Πύρρος Δήμας περιμένει με ανυπομονησία να τη φιλήσει και να την κρατήσει στην αγκαλιά του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφιδά είναι αρκετά προχωρημένη, ενώ Πύρρος Δήμας είναι έτοιμος να γίνει πατέρας για 5η φορά!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved