Δήμας-Σκαφίδα: Η «βροχή» από ρύζι μετά τον γάμο τους, η δεξίωση και η υπέροχη μπομπονιέρα
Media

Δήμας-Σκαφίδα: Η «βροχή» από ρύζι μετά τον γάμο τους, η δεξίωση και η υπέροχη μπομπονιέρα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφιδά ενώθηκαν σήμερα το απόγευμα (3/2) με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγο πριν υποδεχτούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι! 

Η τελετή ήταν ονειρεμένη στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι, εκεί όπου φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Στο πλευρό τους βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς οι οποίοι δημοσίευσαν ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν και οι καλοί φίλοι της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Πύρρου Δήμα, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και Ιωάννα Σιαμπάνη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Σιαμπάνη, μας αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story της την μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι γι' αυτή την ιερή στιγμή του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, η μπομπονιέρα είναι στολισμένη με ένα χρυσό κλαδί και πράσινες λεπτομέρειες. Περίμενε τους καλεσμένους στον χώρο της δεξίωσης που έδωσε το ζευγάρι για να διασκεδάσουν οι καλεσμένοι του.

mpomponiera.jpeg

Από την πλευρά του ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μας χάρισε πλούσιο υλικό από τον γάμο του ζευγαριού, καθώς δημοσίευσε βίντεο από το μυστήριο. Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το βίντεο, στο οποίο οι καλεσμένοι «βρέχουν» με ρύζι το ζευγάρι.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved