Survivor-Το απόλυτο spoiler: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! O παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο
@yamannejdethan
Media

Survivor-Το απόλυτο spoiler: Νέα οικειοθελής αποχώρηση! O παίκτης που βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor - To απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής 4/2 με ένα ακόμη δυνατό επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας είναι μία μεγάλη πρόκληση για τις δύο ομάδες. Οι ανατροπές είναι συνεχείς και οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δε σταματούν.

Ποιος έχει στρατηγική και τι ρόλο παίζουν τα ματσαρίσματα σε αυτήν; Η ένταση συνεχίζεται και στο Συμβούλιο του νησιού.

Πώς θα κινηθεί στην ψηφοφορία η ομάδα που έχασε και πώς θα αιτιολογήσει την επιλογή της; Άνδρας ή γυναίκα θα είναι η πρώτη υποψηφιότητα;

survivor.jpg

Survivor - Η μεγάλη ανατροπή

Ένας ακόμη παίκτης, αυτή τη φορά, από την ομάδα των Μαχητών αποφασίζει να αποχωρήσει οικειοθελώς και μάλιστα, σύμφωνα με spoilers, φαίνεται να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και να αναμένει να αναχωρήσει για Ελλάδα.

Ο παίκτης που θα βρεθεί εκτός, είναι ο ψαράς των Μαχητών, Άγγελος Γεωργουδάκης, ο οποίος έπαθε τροφική δηλητηρίαση από τοξικό κοράλλι και ταλαιπωρείται αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μείνει άλλο στο παιχνίδι.

survivor-aggelos-georgoudakis.jpg.webp

Η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει και έτσι η ομάδα των Μαχητών χάνει ακόμα έναν παίκτη.

Όσον αφορά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα δούμε, η μπλέ ομάδα χάνει και έτσι οδηγείται στο Συμβούλιο του νησιού ξανά ενώ ήδη έχει χάσει την προηγούμενη εβδομάδα τον Σωτήρη Λαμάι.

Εν αναμονή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved