Στάνκογλου: «Με τάραξε, είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς... Σοκαρίστηκα!»
Media

Στάνκογλου: «Με τάραξε, είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς... Σοκαρίστηκα!»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Mega Καλημέρα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπική του ζωή.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Πρόσφατα είδες τον εαυτό σου στα μανταλάκια. Ατυχώς και αστόχως. Θέλω να μου το σχολιάσεις αυτό.

Και ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια πράγματα. Όταν είναι θα μιλήσω και όταν δεν θέλω να μιλήσω, δεν θα μιλήσω. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου, αυτό το θεωρώ πολύ άσχημο. Όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά γενικά στην κοινωνία.»

Και τόνισε: «Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δε συνέβη, από που και ως που θα βγεις εσύ να το πεις αφού δεν το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν και δύο παιδιά και αυτοί που το λένε έχουν παιδιά. Βασικά μη λες ψέματα.

stankoglou8.jpg

Ήταν κάτι που και εμένα με τάραξε στην αρχή. Πήρα την Τσιμτσιλή τηλέφωνο και της είπα τι και πώς. Μου είπε, αλλά την ίδια στιγμή είδα πως αυτό συνεχίστηκε και στις μέρες μας δεν μπορείς να το αποφύγεις. Και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος, αυτά τα πράγματα μένουν. Υπάρχουν τα social media που αυτά τα πράγματα μένουν για πάντα. Η κόρη μου μετά από 10 χρόνια θα το ανοίξει και θα το δει. Ευτυχώς πρόλαβα και το είπα στα παιδιά μου την ίδια μέρα.»!

stankoglou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο Γιάννης Στάνκογλου: «Την επόμενη μέρα πήγε η κόρη μου σχολείο και τη ρωτάγανε οι φίλοι της, "τι έγινε με τον μπαμπά σου;". Ακόμη και αυτό το μικρό σοκ, επηρεάζει τα παιδιά. Καταλαβαίνουν καλά. Η μεγάλη είναι 14 και ο μικρός 9. Καταλαβαίνουν. Ποτέ δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση. Ακόμη και όταν ήμουν παντρεμένος. Ένιωθα για πολλά χρόνια ότι με σέβονται. Ήταν η πρώτη φορά και για αυτό σοκαρίστηκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved