Λευτέρης Ελευθερίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»
Media

Λευτέρης Ελευθερίου για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι»

Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου παρουσίασε την φιλανθρωπική συναυλία που έκανε στο παρελθόν η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε στο Live News και δεν έκρυψε τα συναισθήματα δυσαρέσκειας που νιώθει με την επιφύλαξη αν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η συναυλία αυτή που διήρκησε 6 ώρες είχε έναν σκοπό, να αποκτήσει «Ο Άλλος Άνθρωπος» το δικό του σπίτι, το σπίτι των ονείρων όπως το αποκαλούσε τόσο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος όσο και η ξανθιά γυναίκα που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον συντονισμό της συναυλίας.

Καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ευρυδίκη, την Ελένη Δήμου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη ένωσαν τις φωνές τους για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς το σπουδαίο έργο της κοινωνικής κουζίνας.

c215d00c48644ee283cf8d0082801b38.webp

Οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα γιατί το σχέδιο ήταν μεγαλόπνοο, όπως τουλάχιστον το είχε περιγράψει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ο ηθοποιός: «Αισθανόμαστε κι εμείς προδομένοι. Εμένα αυτό που κάνει πρωτίστως εντύπωση και μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα είναι ότι ο κ. Πολυχρονόπουλος δεν ήταν μόνος του. Είχε πολλούς συνεργάτες κι όλοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν εκείνη την βραδιά».

Για τον ίδιο τον κ. Πολυχρονόπουλου είπε ο ηθοποιός ότι γνώρισε έναν καλό άνθρωπο και παράλληλα, τόνισε καταλήγοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε φιλανθρωπίες.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved