Συγκίνηση στο Ράδιο Αρβύλα - 27 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά: «Σαν σήμερα χάσαμε έναν φίλο»
Media

Συγκίνηση στο Ράδιο Αρβύλα - 27 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά: «Σαν σήμερα χάσαμε έναν φίλο»

Ράδιο Αρβύλα: Ποτέ δεν έχουν ξεχάσει και ούτε πρόκειται όσα χρόνια κι αν περάσουν τον φίλο τους Αντώνη Παραρά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του.

Πέρασαν 27 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τη λευχαιμία, σε ηλικία 29 ετών, και απόψε 5/2 του είχαν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα, στο τέλος της εκπομπής.

«Αυτό το τραγούδι θα το διασκέδαζε πολύ και ο Αντώνης, αν ήταν εδώ μαζί μας. Θα γελούσαμε πολύ με αυτό το βίντεο. Σήμερα είναι η μέρα. Ήταν 4 Φεβρουαρίου πριν από 27 χρόνια όταν ο Αντώνης έφυγε. Έχω πει τα πάντα, όχι ότι είναι κακό να τα λέω συνέχεια για τον Αντώνη για το πόσο τον αγαπούσαμε, πόσο παιδί-διαμάντι ήταν. Τι ταλέντο, τι αξιόλογο παιδί και τι κούκλος… Xίλια-δυο πράγματα έχουμε πει. Αυτό που σκεφτόμουν όμως σήμερα είναι το εξής και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας.

1707163170931-453347783-kanakis.jpg

Τότε, πριν από 27 χρόνια, ήμασταν και παιδιά. Όσο μεγάλη κι αν ήταν η στεναχώρια, αν κάποιος μου έλεγε 27 χρόνια μετά πόσο συχνά θα σε απασχολεί ο Αντώνης, ο συνονόματος στο μυαλό σου, θα του έλεγα: εντάξει, 27 χρόνια μετά, είναι πολύ πιθανό να έχει φύγει, να έχει σβήσει σιγά - σιγά από μέσα μας», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

arvyla.jpg

«Κι όμως… αυτό που σκεφτόμουν σήμερα είναι ότι πόσες φορές και πόσο πολύ συχνά μπορεί ο Αντώνης να βρίσκεται στο μυαλό μου 27 χρόνια μετά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με μένα, έχει να κάνει με τον Αντώνη, κυρίως, με τον συνονόματο. Οπότε σήμερα θα κλείσουμε το Ράδιο Αρβύλα έτσι, γιατί σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια χάσαμε έναν φίλο, ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί και όχι στο πλαίσιο του ότι πάντα μετά θάνατον όλοι γίνονται καταπληκτικοί. Όχι», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής και κατέληξε:

«Όσοι τον ήξεραν ξέρουν πολύ καλά τι λέω και πόσο μοναδικός ήταν ο συνονόματος, ο Αντώνης. Την αγάπη μου στην οικογένειά του, όπως πάντα μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε το απόσπασμα από το Ράδιο Αρβύλα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved