Συγκλονισμένος ο Αντώνης Kανάκης: «Μάθαμε πριν λίγο ότι «έφυγε» η αδερφή του Αντώνη Παραρά»
Media

Συγκλονισμένος ο Αντώνης Kανάκης: «Μάθαμε πριν λίγο ότι «έφυγε» η αδερφή του Αντώνη Παραρά»

Ράδιο Αρβύλα: Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή το βράδυ της Τρίτης (6-02).

Ο Αντώνης Κανάκης φανερά σοκαρισμένος από το νέο μετέφερε στον «αέρα» μια ακόμη απώλεια που τον συγκλόνισε.

kanakis-(1).jpg

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εσάς στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Συμβαίνουν κάποια πράγματα ορισμένες φορές, στα οποία πραγματικά τα χάνεις, δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Δεν έχουμε και καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά όλο τέτοια πράγμα ακούμε τον τελευταίο καιρό», είπε και συνέχισε:

kanakis-(2).jpg

«Χθες ήταν η μέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη , που συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του, και σήμερα, πριν λίγες ώρες, μάθαμε ότι «έφυγε» από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα»

«Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου, όλοι μας δηλαδή, γιατί αυτό συζητούσαμε στην οικογένεια, στη μητέρα τους, την Αριάδνη.

kanakis-(3).jpg

Αριάδνη, τι να σου πω; Πραγματικά, είσαι ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις απλά ότι είσαι στη σκέψη μας», είπε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved