Η Γη της Ελιάς - Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαίωσε το τέλος του Αγγελόπουλου από τη σειρά - Όσα είπε
Media

Η Γη της Ελιάς - Κούλλης Νικολάου: Επιβεβαίωσε το τέλος του Αγγελόπουλου από τη σειρά - Όσα είπε

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Ορέστη στη Γη της Ελιάς ολοκληρώνει σιγά σιγά τα γυρίσματα και ο Κούλλης Νικολάου επιβεβαίωσε το τέλος του Γιώργου από τη σειρά του Mega.


Συγκεκριμένα ανέφερε ο Κούλλης Νικολάου: «στόχος μας πάντα σε μια δουλειά είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν στον αέρα τα επεισόδια του Famagusta, είναι ένα περίεργο συναίσθημα το οποίο δεν εκφράζεται. Συνειδητοποιούμε ότι κάνουμε κάτι το οποίο, ναι μεν το στοχεύσαμε, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος. Όσο περνάει όμως ο καιρός νομίζω ότι μεγαλώνει μέσα μας όπως μεγαλώνει ταυτόχρονα και η ευθύνη».

koulisnikolaou_1701329168_3247306883449995736_871733244.jpg

Όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του Breakfast & Star για το τέλος του Γιώργου Αγγελόπουλου ανέφερε: «Δεν είναι μόνο θέμα Ντάνου, είναι θέμα τέταρτης σεζόν. Η συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο κλείνει πολύ ευχάριστα και όμορφα. Ήταν προγραμματισμένο κάπως να γίνει αυτό και πάμε παρακάτω. Ο κύκλος του ρόλου δεν έχει κλείσει στον αέρα, κλείνει στην τρίτη σεζόν τελοσπάντων».

1707217869271-522483921-aggelopoulos.jpg


Και υπογράμμισε ο Κούλλης Νικολάου για το τέλος του Αγγελόπουλου από τη Γη της Ελιάς: «Ο Γιώργος δεν έχει τελειώσει ακόμα τα γυρίσματα. Απ’ ότι ξέρω είναι και οι μέρες που περιμένει το παιδάκι του, ο Θεός να είναι μαζί του, να έχει μια καλή γέννα η σύζυγος του και σαν ζευγάρι να βιώσουν το μέγιστο γιατί ο ερχομός ενός παιδιού είναι το μέγιστο στον άνθρωπο».

Δείτε την αποκάλυψή του στο παρακάτω απόσπασμα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved