My Style Rocks: H Θεοδωροπούλου μίλησε για το love story με τον Ταχτσίδη & η Καραβάτου συγκινήθηκε
Media

My Style Rocks: H Θεοδωροπούλου μίλησε για το love story με τον Ταχτσίδη & η Καραβάτου συγκινήθηκε

My Style Rocks: Στο νέο κύκλο του ριάλιτι βλέπουμε φέτος τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. 

Μετά από αρκετές τηλεοπτικές συμμετοχές, η Ζέτα από όταν έγινε μανούλα αφοσιώθηκε πλήρως στις οικογενειακές της υποχρεώσεις και φέτος αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι μόδας. Το απόγευμα της Τετάρτης μετά από σχετική ερώτηση η Ζέτα αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

zeta-(2).jpg

Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι.

zeta-(3).jpg

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μάς συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι.

Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είπε.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved