Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε τη νέα του εκπομπή στον Ant1! Πρεμιέρα αύριο και μόλις το μάθαμε
Media

Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε τη νέα του εκπομπή στον Ant1! Πρεμιέρα αύριο και μόλις το μάθαμε

Ράδιο Αρβύλα: Μια αναπάντεχη αποκάλυψη έκανε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τετάρτης (7-02) μέσα από την εκπομπή.  

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε πρώτη φορά στη νέα τους εκπομπή, η οποία μάλιστα κάνει πρεμιέρα αύριο το βράδυ και ονομάζεται «Boomers».

kanakis-(3).jpg

Πιο συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης είπε:

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά είτε το πιστεύετε, είτε όχι το αποφασίσαμε μόλις σήμερα. Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο θα βγουν στον αέρα οι Boomers. Τι είναι οι Boomers;

Οι Boomers είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι Boomers», είπε και συμπλήρωσε:

kanakis-(4).jpg

«Οι Boomers είναι μία καινούργια εκπομπή που όμως δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι Boomers; Γιατί αρχικά ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό. Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο, είναι απίστευτο το πλατό. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάτι ακόμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved